top of page

Velkommen

Vi tilbyder VægPrint, hvor vi personligt kommer til dig eller virksomheden med vores VægPrinter

Vores VægPrinter wallPen E2 kan bringe digitale billeder, fotos eller grafiske værker til live ved at printe dem direkte på væggen og vi er stolte af, at bruge udelukkende vegansk og ICO-certificeret blæk, da vi ønsker at være miljøvenlige og sikre, at vores produkter er bæredygtige.

Det siges at et billede siger mere end 1000 ord, og det tror vi også i den grad på. Et billede fortæller også en historie, og god storytelling er nok det vigtigste du kan besidde og formidle, når du vil have mennesker til at stoppe op og interessere sig for, hvad du har på hjerte.

Storytelling er ikke bare 'at fortælle en god historie'. Det er også en vigtigt komponent i dit narrativ, som er med til at efterlade modtageren med hele oplevelsen af dit brand eller din virksomhed. Derfor er det vigtigt at det billede - den historie som du hjælper med at formidle - altid fremstår skarpt, professionel, vedkommende, samt skaber en følelse af - at ville høre mere.

Din historie vil ikke alene påvirke den umiddelbare oplevelse når du træder ind i et rum, den vil også - hvis fortalt på den helt rigtige måde - have et emotionelt lag, som vækker en følelse af tryghed og glæde hos beskueren, en følelse som når man kommer hjem efter en hård dag på arbejdet, og stadig ikke kan lade være med at smile, når man træder ind af døren.

Og dét, vil vi gerne være med til at skabe - følelsen af at føle sig hjemme - når man træder ind i sit hjem, eller på sin arbejdsplads.

Derfor har vi besluttet at tage vores egen medicin, fatte os i korthed og med ganske få ord fortælle vores egen historie, som handler om vores vision om at revolutionere væg design. Og den starter på din væg.

Davie Tirkov StylePrint

De bedste hilsner,
 

 

 

Davie Tirkov

Direktør

StylePrint, Wallcome Home

1.jpg

Kontakt os

Vi glæder os meget til at høre fra dig. 

Upload billede
bottom of page